CE SPUN PERSOANELE CU CARE AM LUCRAT

Testimoniale

Vin de câteva luni aici. Mă cunosc mai bine decât oricând. Mă simt mai fericită exprimându-mă, arătându-le altora diferite laturi ale mele și primind de la ceilalți gândurile lor. NU mă mai copleșesc. Mă simt mai puțin anxioasă și mai capabilă să urmăresc lucrurile pe care le iubesc cu adevărat. Am ajuns să apreciez cu adevărat călătoria vieții mele. Să trăiesc și să împărtășesc cu iubitul meu tot ce mă face fericită este ceva nou pentru mine și pentru asta sunt recunoscătoare.

L. femeie, 24 ani | mai 2022

Foarte util! Dr. Pîrcălabu a fost foarte înțelegător și de sprijin și m-a ajutat să-mi pun gândurile și grijile în perspectivă. Tehnicile pe care le-a sugerat m-au ajutat cu adevărat să-mi rezolv problemele. M-am simțit foarte bine să merg acolo la centrul de terapie.

M. bărbat, 31 de ani | mai 2022

Eu și soțul meu am avut ședințe separate de consiliere cu psihoterapeut Madeleine Negoiță. Am avut dificultăți cu soțul care este în general mai pesimist și Madeleine ne-a ajutat să mergem înainte în relația noastră. M-a ajutat să mă simt mult mai bine cu mine însămi după ședințe. Un terapeut profesionist. Recomand cu căldură.

A. femeie, 29 ani | apr. 2022

A vorbi cu Dr. Madeleine este ca și cum ai vorbi cu o veche prietenă, care te ascultă cu răbdare. Spre deosebire de majoritatea consilierilor, Madeleine nu te grăbește. Te ajută pentru a pune un nume problemelor tale și caută cu tine modalități de a le rezolva. M-am simțit foarte confortabilă cu Madeleine și am simțit că este cu adevărat atentă. M-a ajutat pe mine și pe familia mea și sunt recunoscătoare pentru asistență și amabilitate. Nu voi ezita să o revăd dacă va fi nevoie și o recomand cu căldură oricui are nevoie de ajutor. Mulțumesc.

A. femeie, 32 ani | oct. 2021

Vreau să îi felicit pe cei de la Psihoaid pentru cum arată Centrul. A fost o surpriză foarte plăcută să constat că există un spațiu pentru servicii de sănătate atât de elegant și primitor.

A. bărbat, 49 ani | sep. 2021

M-am regăsit cu ajutorul dumneavoastră dle Pîrcălabu. Am reușit, din nou, să simt lucruri pe care nu credeam că le mai pot simți. Nu pot să vă mulțumesc îndeajuns.

E. femeie

Relația noastră era într-un moment dificil. Ceea ce am lucrat în cadrul terapiei a funcționat pentru cuplul nostru. Suntem mai bine ca oricând, ne-am găsit echilibrul. Terapia ne-a ajutat enorm.

A. & D. CUPLU

Experiența mea cu terapeutul Gabriel Pîrcălabu a fost foarte plăcută. A fost atât de util în toate problemele mele. M-am dus să-l văd prima dată acum 6 luni într-o perioadă foarte dificilă a vieții mele. Și în tot acest timp, el m-a ajutat să aflu mai multe despre problemele reale. Dintotdeauna am fost trist, încât uneori chiar plângeam. Acum nu mai am aceste probleme. Am învățat multe despre mine și despre cum să-mi gestionez sentimentele. Îi mulțumesc pentru că ai fost acolo pentru mine, nu aș fi putut face asta fără ajutorul său.

C. femeie, 30 ani | AUG. 2020

Viața mea s-a schimbat mult în bine, după ce am urmat tratamentul cu dumneavoastră, dle Pîrcălabu. Vă mulțumesc. A.I. 

Mă bucur că v-am întâlnit. Sunt foarte mulțumită de evoluția de după ședințele de terapie. Mulțumesc. E.F. FEMEIE

Ați făcut lucruri bune pentru viața mea, care o luase pe un drum foarte dificil de gestionat. M-ați ajutat să mă repliez și să regăsesc bucuria de a trăi. Vă mulțumesc. E. FEMEIE

Un om care m-a ajutat să depășesc multe blocaje emoționale si mintale! A.I.

Terapeutul m-a ajutat cu adevărat să încep să mă înțeleg pe mine și comportamentele mele. Nu aveam prea mare încredere la început în psihoterapie. M-a sfătuit o prietenă să merg la Psihoaid. Deși mai fusesem la alt psiholog, de data asta a fost o surpriză să încep să înțeleg unele lucruri, așa cum nu mi s-a întâmplat până acum. M-am simțit întotdeauna uimitor odată ce am ieșit din sesiune datorită ajutorului său! Recomand să mergeți la psihoterapie dacă nu vă descurcați cu viața, cu gândurile voastre.

E. femeie, 29 ani | DEC. 2019

Pentru mine terapia cu Madeleine a fost ca o revedere cu cineva drag, căruia abia aștepți să îi spui cele mai profunde lucruri care te macină. Terapia cu Madeleine a fost un drum inițiatic, de-a lungul căruia mi-a fost îndrumător de încredere și m-a ajutat să îmi găsesc răspunsurile căutate.

M.

În Madeleine am găsit exact omul pe care îl căutam de atâta timp și de care aveam nevoie pentru a mă ghida pe drumul auto-cunoașterii și a-mi oferi acel reglaj fin care îmi era necesar. Este un terapeut foarte priceput, profesionist, de o mare finețe psihologică. O recomand cu drag.

I. FEMEIE

Terapeuta mea m-a făcut să simt pentru prima dată cum cineva mă ascultă cu compasiune și mă înțelege. Am simțit că ședințele m-au ajutat foarte mult pe mine și relația mea. Am descoperit că pot să depășesc anxietatea și să accept diferențele din relația mea.

M. femeie, 45 ani | mai 2018

As dori să va mulțumesc mult pentru tot ce am învățat în psihoterapie. Deși am avut momente în care mi-a fost foarte greu, am avut încredere în dumneavoastră și am făcut exact cum mi-ați recomandat. Rezultatul este că m-am căsătorit cu o femeie ca în descrierea pe care m-ați învățat să o fac. Nu-mi vine să cred. Acum așteptăm și un copilaș. Vă mulțumesc din suflet încă o dată dle Dr. Pîrcălabu și sa dea Domnul sa puteți ajuta cât mai multe persoane.

M. BĂRBAT, 31 ani

Suntem bine împreună. Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru familia noastră. A. & C. CUPLU

Thank you Gabriel. You’ve been very helpful with my anxiety problem! I will recommend you further. J. BĂRBAT

A fost o călătorie internă cu descoperiri uneori surprinzătoare. Oricum, plină de învățăminte. Apreciez foarte mult că m-ai ajutat, m-ai îndrumat. Uneori, nu reușim singuri și avem nevoie de îndrumare. A fost cazul meu, deși nu aș fi crezut inițial. Numai după ce ai trecut prin fazele acute, poți evalua cu adevărat starea ta anterioară. Recomand Dr. Gabriel Pîrcălabu!

A. FEMEIE

Nu sunt genul de persoană care s-ar deschide vreodată și ar împărtăși problemele personale, preocupările și cele mai mari temeri cuiva apropiat, darămite unei persoane pe care nu o cunoșteam. Dar abordarea empatică, grijulie și fără judecăți a Dr. Pîrcălabu m-a ajutat să mă deschid și să dezvolt o relație de încredere. Este cineva care relaționează cu oamenii cu o ușurință incredibilă. M-a ajutat să trec printr-o perioadă groaznică și să mă ocup de problemele care erau prea mari pentru mine să mă descurc și să trec mai departe. Am încredere din toată inima și sunt atât de recunoscător că l-am găsit. Mulțumesc domnule doctor!

T.H. BĂRBAT, 42 ani | OCT. 2018

Terapia cu tine mi-a schimbat viața în neașteptat de bine. Ai știut cum să mă asculți și întotdeauna m-am simțit confortabil să îmi împărtășesc gândurile și trăirile. Nu m-am simțit judecată. Tehnicile învățate m-au ajutat să văd problemele altfel și să îmi construiesc o viață sănătoasă, mai echilibrată, mai fericită. Îți mulțumesc Madeleine!

B. R. femeie

Mulțumim pentru ajutor. Ne-ați oferit ceea ce aveam nevoie pentru a redescoperi ceea ce e important. Deși ne-a luat ceva timp, la un moment dat ne-am hotărât să venim la psiholog. Se pare că a fost momentul potrivit. Se pare că am venit la psihologul potrivit. Vă suntem recunoscători
Dle Dr. Pîrcălabu.

A.& A. CUPLU

Am căutat un psihoterapeut când am simțit că nu mai pot continua ca până acum. Eram oarecum sceptică dar și curioasă. Mai ales despre hipnoză. Gabriel mi-a redeschis viața, m-a ajutat să simt din nou că trăiesc. Hipnoza e o chestie extraordinară. Acum sunt o persoană vie, cu emoțiile și trăirile mele. Mulțumesc.

M. FEMEIE

Depresie, anxietate, o viață marcată de suferință fizică, senzația că nu mai pot (și poate nici nu mai are sens) să mă mobilizez pentru a redescoperi frumusețea și sensul vieții – acestea au fost motivele pentru care am început terapia cu doamna Madeleine Negoiță. Mi-a câștigat încrederea de la prima ședință. Apreciez la Dânsa atenția, căldura, dedicarea, zâmbetul cu care mă întâmpină la fiecare întâlnire. O recomand sincer oricui are nevoie de suport psihologic, de a se cunoaște mai bine, de a deprinde strategii care îi vor îmbunătăți capacitatea de a se confrunta cu dificultățile personale. Veți găsi în doamna Negoiță un terapeut cu calități profesionale și umane deosebite.

M. FEMEIE

Mulțumesc mult Madeleine Negoiță pentru tot ce m-ai învățat, pentru că ai avut încredere în mine, pentru curajul pe care mi l-ai dat. Cel mai important este că am reușit să ies din situația aceea. Pot să spun că sunt bine și fericit.
C. BĂRBAT

Astăzi împlinesc o lună de când sunt tătic. S-a grăbit fetița noastră. Mulțumesc Madeleine pentru tot ajutorul dat. R. BĂRBAT

Pe Madeleine am întâlnit-o prima oară într-o zi de primăvară timpurie și mărturisesc că am știut din primul moment că este terapeutul potrivit mie. Luasem decizia de a divorța și simțeam cum viața îmi trece prin fața ochilor. Mamă singură, cu un serviciu full time, luptându-mă să ies dintr-o relație toxică și abuzivă care durase mai bine de 13 ani, la toate acestea adăugându-se tot iureșul stresului cotidian. Călătoria pe care o aveam de făcut către mine era una lungă și anevoioasa! Însă, în tot acest timp, Madeleine mi-a fost un camarad de nădejde, care mi-a stat alături și m-a însoțit cu blândețe și empatie, în anevoiosul proces al cunoșterii, al acceptarii, al iertarii și iubirii de sine. De-a lungul ședințelor de terapie am văzut pas cu pas cum viața mea devenea din ce în ce mai bună! Am redevenit creativă, am început să cresc profesional iar personal mi-am îmbunătățit relațiile cu toți apropiații mei dar mai ales, mi-am recăpătat siguranța și încrederea în mine, regăsindu-mă în acest fel! Pentru toate acestea dar și pentru multe altele, mulțumesc Madeleine Negoiță!

D.S. FEMEIE

CE SPUN PERSOANELE CU CARE AM LUCRAT

Testimoniale

Vin de câteva luni aici. Mă cunosc mai bine decât oricând. Mă simt mai fericită exprimându-mă, arătându-le altora diferite laturi ale mele și primind de la ceilalți gândurile lor. NU mă mai copleșesc. Mă simt mai puțin anxioasă și mai capabilă să urmăresc lucrurile pe care le iubesc cu adevărat. Am ajuns să apreciez cu adevărat călătoria vieții mele. Să trăiesc și să împărtășesc cu iubitul meu tot ce mă face fericită este ceva nou pentru mine și pentru asta sunt recunoscătoare.

L. femeie, 24 ani | mai 2022

Foarte util! Dr. Pîrcălabu a fost foarte înțelegător și de sprijin și m-a ajutat să-mi pun gândurile și grijile în perspectivă. Tehnicile pe care le-a sugerat m-au ajutat cu adevărat să-mi rezolv problemele. M-am simțit foarte bine să merg acolo la centrul de terapie.

M. bărbat, 31 de ani | mai 2022

Eu și soțul meu am avut ședințe separate de consiliere cu psihoterapeut Madeleine Negoiță. Am avut dificultăți cu soțul care este în general mai pesimist și Madeleine ne-a ajutat să mergem înainte în relația noastră. M-a ajutat să mă simt mult mai bine cu mine însămi după ședințe. Un terapeut profesionist. Recomand cu căldură.

A. femeie, 29 ani | apr. 2022

A vorbi cu Dr. Madeleine este ca și cum ai vorbi cu o veche prietenă, care te ascultă cu răbdare. Spre deosebire de majoritatea consilierilor, Madeleine nu te grăbește. Te ajută pentru a pune un nume problemelor tale și caută cu tine modalități de a le rezolva. M-am simțit foarte confortabilă cu Madeleine și am simțit că este cu adevărat atentă. M-a ajutat pe mine și pe familia mea și sunt recunoscătoare pentru asistență și amabilitate. Nu voi ezita să o revăd dacă va fi nevoie și o recomand cu căldură oricui are nevoie de ajutor. Mulțumesc.

A. femeie, 32 ani | oct. 2021

Vreau să îi felicit pe cei de la Psihoaid pentru cum arată Centrul. A fost o surpriză foarte plăcută să constat că există un spațiu pentru servicii de sănătate atât de elegant și primitor.

A. bărbat, 49 ani | sep. 2021

M-am regăsit cu ajutorul dumneavoastră dle Pîrcălabu. Am reușit, din nou, să simt lucruri pe care nu credeam că le mai pot simți. Nu pot să vă mulțumesc îndeajuns.

E. femeie

Relația noastră era într-un moment dificil. Ceea ce am lucrat în cadrul terapiei a funcționat pentru cuplul nostru. Suntem mai bine ca oricând, ne-am găsit echilibrul. Terapia ne-a ajutat enorm.

A. & D. CUPLU

Experiența mea cu terapeutul Gabriel Pîrcălabu a fost foarte plăcută. A fost atât de util în toate problemele mele. M-am dus să-l văd prima dată acum 6 luni într-o perioadă foarte dificilă a vieții mele. Și în tot acest timp, el m-a ajutat să aflu mai multe despre problemele reale. Dintotdeauna am fost trist, încât uneori chiar plângeam. Acum nu mai am aceste probleme. Am învățat multe despre mine și despre cum să-mi gestionez sentimentele. Îi mulțumesc pentru că ai fost acolo pentru mine, nu aș fi putut face asta fără ajutorul său.

C. femeie, 30 ani | AUG. 2020

Viața mea s-a schimbat mult în bine, după ce am urmat tratamentul cu dumneavoastră, dle Pîrcălabu. Vă mulțumesc. A.I. 

Mă bucur că v-am întâlnit. Sunt foarte mulțumită de evoluția de după ședințele de terapie. Mulțumesc. E.F. FEMEIE

Ați făcut lucruri bune pentru viața mea, care o luase pe un drum foarte dificil de gestionat. M-ați ajutat să mă repliez și să regăsesc bucuria de a trăi. Vă mulțumesc. E. FEMEIE

Un om care m-a ajutat să depășesc multe blocaje emoționale si mintale! A.I.

Terapeutul m-a ajutat cu adevărat să încep să mă înțeleg pe mine și comportamentele mele. Nu aveam prea mare încredere la început în psihoterapie. M-a sfătuit o prietenă să merg la Psihoaid. Deși mai fusesem la alt psiholog, de data asta a fost o surpriză să încep să înțeleg unele lucruri, așa cum nu mi s-a întâmplat până acum. M-am simțit întotdeauna uimitor odată ce am ieșit din sesiune datorită ajutorului său! Recomand să mergeți la psihoterapie dacă nu vă descurcați cu viața, cu gândurile voastre.

E. femeie, 29 ani | DEC. 2019

Pentru mine terapia cu Madeleine a fost ca o revedere cu cineva drag, căruia abia aștepți să îi spui cele mai profunde lucruri care te macină. Terapia cu Madeleine a fost un drum inițiatic, de-a lungul căruia mi-a fost îndrumător de încredere și m-a ajutat să îmi găsesc răspunsurile căutate.

M.

În Madeleine am găsit exact omul pe care îl căutam de atâta timp și de care aveam nevoie pentru a mă ghida pe drumul auto-cunoașterii și a-mi oferi acel reglaj fin care îmi era necesar. Este un terapeut foarte priceput, profesionist, de o mare finețe psihologică. O recomand cu drag.

I. FEMEIE

Terapeuta mea m-a făcut să simt pentru prima dată cum cineva mă ascultă cu compasiune și mă înțelege. Am simțit că ședințele m-au ajutat foarte mult pe mine și relația mea. Am descoperit că pot să depășesc anxietatea și să accept diferențele din relația mea.

M. femeie, 45 ani | mai 2018

As dori să va mulțumesc mult pentru tot ce am învățat în psihoterapie. Deși am avut momente în care mi-a fost foarte greu, am avut încredere în dumneavoastră și am făcut exact cum mi-ați recomandat. Rezultatul este că m-am căsătorit cu o femeie ca în descrierea pe care m-ați învățat să o fac. Nu-mi vine să cred. Acum așteptăm și un copilaș. Vă mulțumesc din suflet încă o dată dle Dr. Pîrcălabu și sa dea Domnul sa puteți ajuta cât mai multe persoane.

M. BĂRBAT, 31 ani

Suntem bine împreună. Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru familia noastră. A. & C. CUPLU

Thank you Gabriel. You’ve been very helpful with my anxiety problem! I will recommend you further. J. BĂRBAT

A fost o călătorie internă cu descoperiri uneori surprinzătoare. Oricum, plină de învățăminte. Apreciez foarte mult că m-ai ajutat, m-ai îndrumat. Uneori, nu reușim singuri și avem nevoie de îndrumare. A fost cazul meu, deși nu aș fi crezut inițial. Numai după ce ai trecut prin fazele acute, poți evalua cu adevărat starea ta anterioară. Recomand Dr. Gabriel Pîrcălabu!

A. FEMEIE

Nu sunt genul de persoană care s-ar deschide vreodată și ar împărtăși problemele personale, preocupările și cele mai mari temeri cuiva apropiat, darămite unei persoane pe care nu o cunoșteam. Dar abordarea empatică, grijulie și fără judecăți a Dr. Pîrcălabu m-a ajutat să mă deschid și să dezvolt o relație de încredere. Este cineva care relaționează cu oamenii cu o ușurință incredibilă. M-a ajutat să trec printr-o perioadă groaznică și să mă ocup de problemele care erau prea mari pentru mine să mă descurc și să trec mai departe. Am încredere din toată inima și sunt atât de recunoscător că l-am găsit. Mulțumesc domnule doctor!

T.H. BĂRBAT, 42 ani | OCT. 2018

Terapia cu tine mi-a schimbat viața în neașteptat de bine. Ai știut cum să mă asculți și întotdeauna m-am simțit confortabil să îmi împărtășesc gândurile și trăirile. Nu m-am simțit judecată. Tehnicile învățate m-au ajutat să văd problemele altfel și să îmi construiesc o viață sănătoasă, mai echilibrată, mai fericită. Îți mulțumesc Madeleine!

B. R. femeie

Mulțumim pentru ajutor. Ne-ați oferit ceea ce aveam nevoie pentru a redescoperi ceea ce e important. Deși ne-a luat ceva timp, la un moment dat ne-am hotărât să venim la psiholog. Se pare că a fost momentul potrivit. Se pare că am venit la psihologul potrivit. Vă suntem recunoscători
Dle Dr. Pîrcălabu.

A.& A. CUPLU

Am căutat un psihoterapeut când am simțit că nu mai pot continua ca până acum. Eram oarecum sceptică dar și curioasă. Mai ales despre hipnoză. Gabriel mi-a redeschis viața, m-a ajutat să simt din nou că trăiesc. Hipnoza e o chestie extraordinară. Acum sunt o persoană vie, cu emoțiile și trăirile mele. Mulțumesc.

M. FEMEIE

Depresie, anxietate, o viață marcată de suferință fizică, senzația că nu mai pot (și poate nici nu mai are sens) să mă mobilizez pentru a redescoperi frumusețea și sensul vieții – acestea au fost motivele pentru care am început terapia cu doamna Madeleine Negoiță. Mi-a câștigat încrederea de la prima ședință. Apreciez la Dânsa atenția, căldura, dedicarea, zâmbetul cu care mă întâmpină la fiecare întâlnire. O recomand sincer oricui are nevoie de suport psihologic, de a se cunoaște mai bine, de a deprinde strategii care îi vor îmbunătăți capacitatea de a se confrunta cu dificultățile personale. Veți găsi în doamna Negoiță un terapeut cu calități profesionale și umane deosebite.

M. FEMEIE

Mulțumesc mult Madeleine Negoiță pentru tot ce m-ai învățat, pentru că ai avut încredere în mine, pentru curajul pe care mi l-ai dat. Cel mai important este că am reușit să ies din situația aceea. Pot să spun că sunt bine și fericit.
C. BĂRBAT

Astăzi împlinesc o lună de când sunt tătic. S-a grăbit fetița noastră. Mulțumesc Madeleine pentru tot ajutorul dat. R. BĂRBAT

Pe Madeleine am întâlnit-o prima oară într-o zi de primăvară timpurie și mărturisesc că am știut din primul moment că este terapeutul potrivit mie. Luasem decizia de a divorța și simțeam cum viața îmi trece prin fața ochilor. Mamă singură, cu un serviciu full time, luptându-mă să ies dintr-o relație toxică și abuzivă care durase mai bine de 13 ani, la toate acestea adăugându-se tot iureșul stresului cotidian. Călătoria pe care o aveam de făcut către mine era una lungă și anevoioasa! Însă, în tot acest timp, Madeleine mi-a fost un camarad de nădejde, care mi-a stat alături și m-a însoțit cu blândețe și empatie, în anevoiosul proces al cunoșterii, al acceptarii, al iertarii și iubirii de sine. De-a lungul ședințelor de terapie am văzut pas cu pas cum viața mea devenea din ce în ce mai bună! Am redevenit creativă, am început să cresc profesional iar personal mi-am îmbunătățit relațiile cu toți apropiații mei dar mai ales, mi-am recăpătat siguranța și încrederea în mine, regăsindu-mă în acest fel! Pentru toate acestea dar și pentru multe altele, mulțumesc Madeleine Negoiță!

D.S. FEMEIE

TT_Psihoaid_Centru de psihoterapie și psihologie

Cu peste 20.000 de ore de experiență în psihoterapie și hipnoterapie cu mai mult de 1.500 persoane, suntem pregătiți să te ajutăm.

retina_TT_Psihoaid_Centru de psihoterapie și psihologie

Cu peste 20.000 de ore de experiență în psihoterapie și hipnoterapie cu mai mult de 1.500 persoane, suntem pregătiți să te ajutăm.