Politică prelucrare date personale

Politică prelucrare date personale

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și prevederilor Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. Exipnos SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate în continuare, datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi despre tine ori o despre o altă persoană.

Ce sunt datele cu caracter personal

Date personale înseamnă orice informație sau informații care te pot identifica direct (de exemplu numele tău) sau indirect (de exemplu prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un număr de identificare unic). Aceasta înseamnă că datele personale includ lucruri precum adresa de email, telefonul mobil, numele de utilizator, preferințele personale și obiceiurile de cumpărături, conținutul generat de utilizatori, informațiile financiare și informațiile privind situația financiară. Acesta ar putea include și identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a dispozitivului de pe care se realizează accesarea site-ului precum și module cookie.

Ce tip de date colectăm și prelucrăm

Dacă ești utilizator al site-ului www.psihoaid.ro, S.C. Exipnos SRL va prelua și prelucra datele cu caracter personal pe care alegi să le furnizezi direct în cadrul site-ului, cum ar fi datele furnizate în cadrul secțiunii contact prin intermediul formularului de contact (prenume, nume, email, telefon, mesaje), prin abonarea la newsletter (email) precum și orice alte categorii de date pe care le furnizezi în mod direct pentru completarea Contractului de prestări servicii psihologice în cadrul site-ului (prenume, nume, telefon, email, CNP, adresă).

În mod indirect, S.C. Exipnos SRL va prelua și prelucra date precum: browser folosit, durata navigării, istoricul căutărilor, sistem de operare folosit, limba și pagini vizualizate, URL-uri complete, secvență de click-uri către, prin și de la site-ul nostru, informații sau produse vizualizate / căutate, durata vizitelor pe anumite pagini, informații privind interacțiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

Temeiul legal și scopurile prelucrării datelor cu caracter personal

În conformitate cu regulamentul UE privind protecția generală a datelor (GDPR), prelucrarea datelor tale personale se face pe baza consimțământului tău acordat prin completarea formularelor din cadrul site-ului și se realizează pentru urmatoarele scopuri:  în vederea stabilirii contactului, în vederea informarii tale cu privire la serviciile oferite, în scopul transmiterii de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ, în scopul compilării de statistici privind utilizatorii și activitățile desfășurate pe site, în scopul analizării și îmbunătățirii site-ului, a ofertei comerciale și a publicității desfășurate, în scopul informării sub formă de newsletter periodic asupra conținutului publicat în cadrul site-ului, în scopul anunțării promoțiilor în desfășurare sau în scopul transmiterii de mesaje publicitare și de marketing privind activitatea www.psihoaid.ro/, în scop probatoriu în legătură cu activitățile enunțate mai sus și de arhivare.

Divulgarea datelor cu caracter personal către terți

S.C. Exipnos SRL nu va utiliza datele cu caracter personal furnizate în alte scopuri decât cele specificate mai sus, exceptând cazul în care se precizează expres și în scris acel scop și pentru care s-a primit acordul tău in prealabil.

Datele cu caracter personal înregistrate sunt destinate utilizării de către S.C. Exipnos SRL și pot fi comunicate conform prevederilor în vigoare numai autorităților statului și/sau utilizatorilor, în baza unei cereri formulate pe adresa de email: contact@psihoaid.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal de către terți, alte site-uri și sponsori

Site-ul www.psihoaid.ro poate conține, la un moment dat, link-uri de acces către alte site-uri ale căror politici de prelucrare a datelor pot fi diferite de cele ale S.C. Exipnos SRL. Te rugăm să ai în vedere și să consulți politicile privind protecția datelor cu caracter personal ale celorlalte site-uri, S.C. Exipnos SRL neasumându-și responsabilitatea cu privire la informațiile trimise sau colectate de aceste terțe părți.

Prelucrare automată de date tip cookie

Site-ul www.psihoaid.ro folosește identificatori de tip Cookie. Cookie-urile folosite de www.psihoaid.ro (proprii sau de la terti) sunt: Cookie-uri Esentiale (în absența lor utilizarea anumitor componente de baza ale site-ului nu s-ar mai putea desfășura în bune condiții), Cookie-uri de Performanță, Cookie-urile de Analiză a Vizitelor și Cookie-uri de Social Media și Publicitate (acestea includ cookie-urile care pot fi plasate prin intermediul site-ului de către rețelele sociale sau de către serviciile de publicitate pe care le utilizăm. Exemple de Cooki-uri în uz sau ce ar putea fi utilizate în cadrul www.psihoaid.ro: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, Zopim, Trusted, Globessl, Clicktale, Profitshare, Twitter, AdWords, Retargeting. Află mai multe despre Politica de Cookie și despre cum îți poți exercita dreptul de a dezactiva Cookie-urile.

Durata pentru care prelucram datele cu caracter personal

În cazul procesării de date pe bază de consimţământ, datele personale vor fi procesate până când se retrage consimţământul sau până când se constată o perioada de inactivitate de până la 5 ani. În cazul modulelor cookie, stocarea lor se efectuează pe perioada necesară atingerii scopurilor lor, în conformitate cu reglementările și îndrumările locale.

Drepturi de care beneficiezi

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces la date, de rectificare, de ștergere a datelor, de opoziție, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției în condițiile prevederilor legale în vigoare.

Exercitarea drepturilor menționate mai sus de revocare, informare, ștergere sau corectare a datelor tale este gratuită în condițiile legilor în vigoare.

Date Identificare Fiscală:
S.C. Exipnos SRL | CUI: 37986127 | J40/12901/2017

Sediu Social:
Bucuresti, Sector 5, Str. Sg. Maj. Vasile Topliceanu 16

Date Contact:
contact@psihoaid.ro| 0775 394 911 | 0766 290 559

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și prevederilor Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. Exipnos SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate în continuare, datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi despre tine ori o despre o altă persoană.

Ce sunt datele cu caracter personal

Date personale înseamnă orice informație sau informații care te pot identifica direct (de exemplu numele tău) sau indirect (de exemplu prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un număr de identificare unic). Aceasta înseamnă că datele personale includ lucruri precum adresa de email, telefonul mobil, numele de utilizator, preferințele personale și obiceiurile de cumpărături, conținutul generat de utilizatori, informațiile financiare și informațiile privind situația financiară. Acesta ar putea include și identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a dispozitivului de pe care se realizează accesarea site-ului precum și module cookie.

Ce tip de date colectăm și prelucrăm

Dacă ești utilizator al site-ului www.psihoaid.ro, S.C. Exipnos SRL va prelua și prelucra datele cu caracter personal pe care alegi să le furnizezi direct în cadrul site-ului, cum ar fi datele furnizate în cadrul secțiunii contact prin intermediul formularului de contact (prenume, nume, email, telefon, mesaje), prin abonarea la newsletter (email) precum și orice alte categorii de date pe care le furnizezi în mod direct pentru completarea Contractului de prestări servicii psihologice în cadrul site-ului (prenume, nume, telefon, email, CNP, adresă).

În mod indirect, S.C. Exipnos SRL va prelua și prelucra date precum: browser folosit, durata navigării, istoricul căutărilor, sistem de operare folosit, limba și pagini vizualizate, URL-uri complete, secvență de click-uri către, prin și de la site-ul nostru, informații sau produse vizualizate / căutate, durata vizitelor pe anumite pagini, informații privind interacțiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

Temeiul legal și scopurile prelucrării datelor cu caracter personal

În conformitate cu regulamentul UE privind protecția generală a datelor (GDPR), prelucrarea datelor tale personale se face pe baza consimțământului tău acordat prin completarea formularelor din cadrul site-ului și se realizează pentru urmatoarele scopuri:  în vederea stabilirii contactului, în vederea informarii tale cu privire la serviciile oferite, în scopul transmiterii de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ, în scopul compilării de statistici privind utilizatorii și activitățile desfășurate pe site, în scopul analizării și îmbunătățirii site-ului, a ofertei comerciale și a publicității desfășurate, în scopul informării sub formă de newsletter periodic asupra conținutului publicat în cadrul site-ului, în scopul anunțării promoțiilor în desfășurare sau în scopul transmiterii de mesaje publicitare și de marketing privind activitatea www.psihoaid.ro/, în scop probatoriu în legătură cu activitățile enunțate mai sus și de arhivare.

Divulgarea datelor cu caracter personal către terți

S.C. Exipnos SRL nu va utiliza datele cu caracter personal furnizate în alte scopuri decât cele specificate mai sus, exceptând cazul în care se precizează expres și în scris acel scop și pentru care s-a primit acordul tău in prealabil.

Datele cu caracter personal înregistrate sunt destinate utilizării de către S.C. Exipnos SRL și pot fi comunicate conform prevederilor în vigoare numai autorităților statului și/sau utilizatorilor, în baza unei cereri formulate pe adresa de email: contact@psihoaid.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal de către terți, alte site-uri și sponsori

Site-ul www.psihoaid.ro poate conține, la un moment dat, link-uri de acces către alte site-uri ale căror politici de prelucrare a datelor pot fi diferite de cele ale S.C. Exipnos SRL. Te rugăm să ai în vedere și să consulți politicile privind protecția datelor cu caracter personal ale celorlalte site-uri, S.C. Exipnos SRL neasumându-și responsabilitatea cu privire la informațiile trimise sau colectate de aceste terțe părți.

Prelucrare automată de date tip cookie

Site-ul www.psihoaid.ro folosește identificatori de tip Cookie. Cookie-urile folosite de www.psihoaid.ro (proprii sau de la terti) sunt: Cookie-uri Esentiale (în absența lor utilizarea anumitor componente de baza ale site-ului nu s-ar mai putea desfășura în bune condiții), Cookie-uri de Performanță, Cookie-urile de Analiză a Vizitelor și Cookie-uri de Social Media și Publicitate (acestea includ cookie-urile care pot fi plasate prin intermediul site-ului de către rețelele sociale sau de către serviciile de publicitate pe care le utilizăm. Exemple de Cooki-uri în uz sau ce ar putea fi utilizate în cadrul www.psihoaid.ro: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, Zopim, Trusted, Globessl, Clicktale, Profitshare, Twitter, AdWords, Retargeting. Află mai multe despre Politica de Cookie și despre cum îți poți exercita dreptul de a dezactiva Cookie-urile.

Durata pentru care prelucram datele cu caracter personal

În cazul procesării de date pe bază de consimţământ, datele personale vor fi procesate până când se retrage consimţământul sau până când se constată o perioada de inactivitate de până la 5 ani. În cazul modulelor cookie, stocarea lor se efectuează pe perioada necesară atingerii scopurilor lor, în conformitate cu reglementările și îndrumările locale.

Drepturi de care beneficiezi

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces la date, de rectificare, de ștergere a datelor, de opoziție, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției în condițiile prevederilor legale în vigoare.

Exercitarea drepturilor menționate mai sus de revocare, informare, ștergere sau corectare a datelor tale este gratuită în condițiile legilor în vigoare.

Date Identificare Fiscală:
S.C. Exipnos SRL
CUI: 37986127
J40/12901/2017

Sediu Social:
Bucuresti, Sector 5, Str. Sg. Maj. Vasile Topliceanu 16

Date Contact:
contact@psihoaid.ro
0775 394 911
0766 290 559

TT_Psihoaid_Centru de psihoterapie și psihologie

Cu peste 20.000 de ore de experiență în psihoterapie și hipnoterapie cu mai mult de 1.500 persoane, suntem pregătiți să te ajutăm.

vezi Testimoniale
vezi întrebări frecvente
retina_TT_Psihoaid_Centru de psihoterapie și psihologie

Cu peste 20.000 de ore de experiență în psihoterapie și hipnoterapie cu mai mult de 1.500 persoane, suntem pregătiți să te ajutăm.

vezi Testimoniale
vezi întrebări frecvente