Care este nivelul tău de STRES actual?

  • Durata: 5 minute
  • Cost: gratuit

Înțelegerea nivelului tău actual de stres este un prim pas în preluarea controlului. Completează acest test simplu pentru a măsura nivelul de stres pe care îl resimți.

Cum funcționează acest test

Acest test de stres este un instrument psihologic pentru măsurarea percepției stresului. Testul măsoară gradul în care situațiile din viața ta sunt percepute ca stresante. Seria de întrebări a fost concepută pentru a evalua cât de imprevizibilă, incontrolabilă și supraîncărcată simți că este viața ta, precum și o întrebare directă despre nivelul tău actual de stres experimentat. Întrebările vizează gândurile și sentimentele din ultima lună. Sunt ușor de înțeles și sunt de natură generală.

Instrucțiuni

Testul cuprinde o serie de propoziții. Citește-le cu atenție pe fiecare și răspunde în funcție de cât de bine se potrivește fiecare cu starea ta din ultima lună: niciodată, aproape niciodată, uneori, destul de des, foarte des. Dacă nu ești sigur/ă, optează pentru prima variantă care îți vine în minte.

Important: În calitate de editori ai acestui test online, ne-am străduit să facem testul cât mai fiabil și cât mai valid. Cu toate acestea, acest test oferă numai informații educaționale despre diferențele individuale. Informațiile sunt furnizate „ca atare” și nu trebuie interpretate ca reprezentând servicii sau evaluări / recomandări profesionale sau garanții de niciun fel. Autorii și editorii nu își asumă răspunderea sau responsabilitatea față de nicio persoană sau entitate pentru orice fel de pierdere sau daune legate direct sau indirect de informația de pe acest site web. Nu se oferă garanții de niciun fel, exprese sau implicite. Intimitatea ta este protejată. Toate rezultatele sunt anonime.

TT_Psihoaid_Centru de psihoterapie și psihologie

Cu peste 20.000 de ore de experiență în psihoterapie și hipnoterapie cu mai mult de 1.500 persoane, suntem pregătiți să te ajutăm.

retina_TT_Psihoaid_Centru de psihoterapie și psihologie

Cu peste 20.000 de ore de experiență în psihoterapie și hipnoterapie cu mai mult de 1.500 persoane, suntem pregătiți să te ajutăm.