Dr. Madeleine Negoiță

Psiholog clinician și psihoterapeut

Sunt psiholog clinician, psihoterapeut specializat în terapie cognitiv –comportamentală, cu Madi2competențe în terapie sistemică: cuplu, copil, familie. Am atestat de libera practică eliberat de Colegiul psihologilor din România. Psihologia a fost întâi pasiune și nevoie pentru viața personală și a devenit în timp profesia pe care o practic cu pasiune. Am continuat perfecționarea profesională participând la numeroase seminarii și cursuri prestigioase de profil.

Activitatea de terapie individuală în cadrul cabinetului psihologic îmi aduce mari satisfacții. Consider că este o onoare și un privilegiu să poți lucra cu sufletele oamenilor. O altă activitate desfășurată cu mare plăcere este participarea, organizarea și susținerea de seminarii de parenting; am participat în calitate de co-terapeut la organizarea de grupuri de susținere pentru seniori; am activat ca voluntar în cadrul Centrului Parteneriat pentru Egalitate.

Dacă te-ai săturat să-ți întrebi prietenii ce să faci, sau aceștia nu mai pot rezolva problema ta pentru că, deși bine intenționați, nu au pregătirea necesară te aștept în cabinet. Câteva din scopurile terapiei sunt autocunoașterea, înțelegerea modului de funcționare a minții umane, înțelegerea anumitor comportamente. Cum să trăiești este o abilitate care se învață. (vezi site personal)

Înapoi la Echipă