Cum stai cu STIMA DE SINE?

  • Durata: 5 minute
  • Cost: gratuit

Înțelegerea nivelului actual de stimă de sine este un prim pas în preluarea controlului. Completează acest test simplu pentru a măsura stima ta de sine.

Cum funcționează acest test

Acest test de stres este un instrument psihologic pentru măsurarea stimei de sine. Testul măsoară nivelul la care se situează stima de sine, la un moment dat.

Instrucțiuni

Testul cuprinde o serie de propoziții care se referă la sentimentele față de propria persoană. Citește-le cu atenție pe fiecare și marchează măsura în care ești de acord sau nu cu fiecare în parte astfel: dezacord puternic, parțial în dezacord, parțial de acord, acord puternic. Dacă nu ești sigur/ă, optează pentru prima variantă care îți vine în minte.

Important: În calitate de editori ai acestui test online, ne-am străduit să facem testul cât mai fiabil și cât mai valid. Cu toate acestea, acest test oferă numai informații educaționale despre diferențele individuale. Informațiile sunt furnizate „ca atare” și nu trebuie interpretate ca reprezentând servicii sau evaluări / recomandări profesionale sau garanții de niciun fel. Autorii și editorii nu își asumă răspunderea sau responsabilitatea față de nicio persoană sau entitate pentru orice fel de pierdere sau daune legate direct sau indirect de informația de pe acest site web. Nu se oferă garanții de niciun fel, exprese sau implicite. Intimitatea ta este protejată. Toate rezultatele sunt anonime.

 

TT_Psihoaid_Centru de psihoterapie și psihologie

Cu experiența a peste 50.000 de ore în psihoterapie și hipnoterapie suntem pregătiți să vă ajutăm.

retina_TT_Psihoaid_Centru de psihoterapie și psihologie

Cu experiența a peste 50.000 de ore în psihoterapie și hipnoterapie suntem pregătiți să vă ajutăm.