PENTRU COPII ȘI ADOLESCENȚI

EVALUARE – TESTARE

Vrei sa faci o evaluare completă a nivelului de dezvoltare al copilului tău preșcolar / școlar? Dorești să-i evaluezi atenția sau gradul de concentrare? Vrei să știi mai multe despre copilul tău? (mai multe despre cum se face o testare psihologică)

kid-ballCONSILIERE PSIHOLOGICĂ

Dezvoltare personală pentru copii și adolescenți (necesită participarea la activități de grup)

Vrei sa faci lucruri bune pentru copiii tăi?
Mai multe despre programul de dezvoltarea personală pentru copii în pagina:
„ÎNVĂȚĂM PENTRU VIAȚĂ – ABILITĂȚI EMOȚIONALE ȘI SOCIALE”. Ne poți scrie pentru a afla mai multe detalii la adresa de e-mail: contact@ceipb.ro sau ne poți suna la numărul 0775 39 49 11.

Parenting

Urmează să devii părinte și vrei să ai informații profesioniste pentru a fi mai pregătit? Vrei sa faci lucrurile mai bine pentru copilul tău? Îți dorești să-l pregătești pentru a face față mai ușor provocărilor vieții?
Mai multe despre programul de parenting în pagina:
„ÎMI AJUT COPIII SĂ SE DEZVOLTE ȘI SĂ FIE PREGĂTIȚI PENTRU O VIAȚĂ DE SUCCES”. Ne poți scrie pentru a fla mai multe detalii la adresa de e-mail: contact@ceipb.ro sau ne poți suna la numărul 0775 39 49 11.

PSIHOTERAPIE

Vrei să îl ajuți pe copilul tău să se simtă mai bine? Adolescentul tău are probleme cu somnul sau cu alimentația? Ai observat că lucrurile nu mai funcționează bine în relațiile copilului tău cu ceilalți (colegii, prietenii)? Copilul / adolescentul tău a devenit retras, anxios și nimic nu-i mai place? Are probleme de viață pe care nu le poate controla? Simte că s-a îndepărtat de părinții săi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s