Despre noi

Viziunea Centrului de evaluare și intervenție psihologică București (CEIPB) este de a oferi servicii psihologice competente atât persoanelor care doresc să își dezvolte potențialul personal cât și celor care suferă de tulburări psihologice.

Valorile noastre fundamentale sunt transparența, competența și colaborarea strânsă cu clienții noștri.

Fondat de un grup de psihologi cu specializări diverse, centrul se adresează oricărei persoane care dorește asistență de specialitate. Echipa centrului are în componență psihologi clinicieni cu competențe în evaluare și testare psihologică și psihologi psihoterapeuți cu formare în metode de intervenție psihologică de tip cognitiv-comportamental, terapii scurte, terapii alternative, logopedie.

CEIPB oferă cursuri de dezvoltare personală, evaluări și testări și intervenții pentru o gamă largă de probleme de sănătate mintală, cum ar fi anxietate, depresie, stres post-traumatic (PTSD), fobii, dependențe, dificultăți de relaționare și altele. Acceptăm persoane care se prezintă direct sau persoane trimise de alți specialiști.

Fiind un centru de sănătate, crezul nostru se bazează pe strădania de a înțelege pe deplin nevoile dumneavoastră și de a formula planuri de intervenție detaliate și bazate pe obiective clare. De asemenea, facem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că veți primiți toată atenția, empatia și eficiența necesare unei intervenții benefice și de o durată cât mai scurtă,  de la specialiștii noștri calificați.