Echipa

Suntem psihologi clinicieni și psihoterapeuți cu experiență diversă. Avem în echipă atât specialiști în lucrul cu copiii, cât și specialiști în abordarea adulților. Avem chiar și specialiști cu experiență în psihologie geriatrică.

Avem o echipă de colaboratori, cu ajutorul cărora oferim o gamă largă de servicii de asistență psihologică, din dorința de a fi cât mai aproape de nevoile dumneavoastră.

Membri fondatori

MN
Madeleine Negoiță – psiholog clinician, psihoterapeut specializat în terapie cognitiv comportamentală și terapie sistemică pentru cuplu, copil, familie. (vezi site personal)

GP

Gabriel Pîrcălabu – psiholog clinician, psihoterapeut specializat în terapii scurte colaborative orientate pe resurse și soluții, terapie prin hipnoză și terapie cognitiv comportamentală. (vezi site personal)

 
 

Membri asociați

AS2

Amalia Ștefănescu – psiholog clinician, specializată în logopedie.

EH

Emil Hodoiu – psihoterapeut specializat în terapii scurte colaborative, orientate pe resurse și soluții și terapii alternative.

LGLucica Grigorașcu – medic primar endocrinolog; de multe ori afecțiunile psihologice au manifestări somatoforme, care intră în domenii medicale cum este endocrinologia.